torstai 8. syyskuuta 2016

Viikko takana työharjoittelussa

Hola Amigos
Viikko on vierähtänyt täällä Fuengirolassa ja työharjoittelu Hius ja Kauneus Norriksessa on lähtenyt mukavasti käyntiin.


Olen saanut tehdä kasvohoitoja, jalkahoitoja, käsihoitoja, kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä. Opiskelija tarjouksena on kultanaamio kasvoille, joka kestää 30 min.


Mariacos Golden facelifting 24 karaatin Nano aktiivinen kultanaamio stimuloi solujen uusiutumista ja ennalta ehkäisee tulehduksia. Kullan on havaittu ihonhoidossa kiihdyttävän solujen ainevaihduntaa ja lisäävän ihon omaa immuunituotantoa. Sillä on pehmentävä vaikutus iholla, tasoittaa juonteita ja vie punoituksen kasvoilta kasvohoitojen jälkeen.
Hoitoon kuuluu myös rentouttava nisk, hartia, dekolte hieronta.

Pääsin käymään myös tukussa, ja se oli ihan mukava kokemus. Liikeessä voi käydä kuka vaan ostoksilla, mutta hinnat ovat tietysti erit.



Syyskuu on tosi lämmin kuukausi täällä Aurinkorannikolla. Aurinko paahtaa koko päivä yli +30 astetta. Siksi on todella tärkeää muistaa juoda vettä, ettei nestehukka yllätä. Jos kotona menee n 1,5l vettä päivässä, niin täällä saa jo melkein tuplata määrän.




Turistikausi täällä jatkuu ja monet vakituiset Suomalaiset palaavat lomalta takaisin tänne Espanjan viettämään "arkea". Paljon täällä on eläkeäisiä, mutta myös nuoria perheitä tulevat tänne joko yrittäjiksi tai sapaattivapaalle.


Lisää postauksia loppuviikosta.
Buenos Noches

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.